Instagram je konačno uveo opciju koju smo svi čekali

Instagram od sada dopušta zumiranje fotografija i videa objavljenih na toj društvenoj mreži.

Izvor: Index
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Korisnici su ovu opciju dugo priželjkivali, a želja im se sada napokon ispunila. Opcija je od juče dostupna na iOS uređajima, a kroz nekoliko nedelja će stići i na Android mobilne uređaje.

Mnogi nagađaju da se Instagram odlučio na ovaj potez zato što mnogi profesionalni fotografi dele svoje fotografije na toj društvenoj mreži, a kamere na mobilnim uređajima postaju sve bolje.

Instagram je postao mnogo više od samo društvene mreže za deljenje fotograija i trenutaka s prijateljima pa je ova promena zaista bila neophodna.

.

Vesti

Honor na Balkan Tube Festivalu

U okviru Balkan Tube Festivala koji će biti održan u Sava Centru 1. i 2. oktobra, brend Honor prirediće svim posetiocima poseban doživljaj, ali i ekskluzivno predstaviti dugo očekivani Honor 8.

Vesti petak 30.09. 18:15 Komentara: 4

„Telenor porodica - rešenje za sve porodične priče"

Prema istraživanju kompanije Telenor, porodice su najveći korisnici mobilne telefonije u Srbiji. Preko 70% stanovništva živi u porodici sa tri i više članova, a podaci UNICEF-a pokazuju da mobilni telefon u Srbiji poseduje 94% osnovaca i 99% srednjoškolaca. Korisnici smatraju da najviše poziva i poruka razmenjuju upravo između članova porodice.

Vesti petak 30.09. 16:02 Komentara: 0
strana 1 od 61 idi na stranu