Šta planira Samsung u vezi sa pametnim prstenom?

Nova patentna prijava podneta od strane kompanije Samsung američkoj kancelariji za patente i žigove otkriva planove kompanije za novim priborom - pametnim prstenom.

Izvor: benchmark.rs
Podeli

Naime, pametni prsten bi mogao da se koristi za kontrolu određenih funkcija na smartfonima i pametnim televizorima, a takođe i za kontrolu nekih kućnih sistema. Jedna od ilustracija u patentu pokazuje prepoznavanje prstena na smartfonu i prikazivanje menija koji odgovara funkcijama podešenim u prepoznatom prstenu kao i relevantne ikonice za ove funkcije koje mogu da se kontrolišu prstenom. Meni bi mogao da obuhvata ikonice i za televizor, radio, svetla u dnevnom boravku i neke druge povezane sisteme.

Kompanije kao što su Apple, Microsoft i Google već imaju patente koji se odnose na pametno prstenje pa nije iznenađenje što je i Samsung podneo takav.

izvor: benchmark.rs

Vesti

LG G3 dobio Marshmallow

Nakon nekih spekulacija koje su se pojavljivale prethodnih dana, sada je i zvanično, Android 6.0 Marshmallow platforma dostupna za LG G3 telefon.

Vesti četvrtak 31.12. 09:45 Komentara: 39

Duke Nukem igre napuštaju GoG

"Đuka Nuklearac", faca među facama, igra koja je bila jedna od definišućih igara FPS žanra. Sigurno nema FPS gejmera da nije barem čuo za ovaj slavni serijal. Nažalost, posle 31. decembra više ga neće biti u prodaji na sajtu GoG.com

Vesti utorak 29.12. 18:08 Komentara: 13
strana 1 od 99 idi na stranu