Cloud poslovni softver - odličan izbor u doba pandemije

U doba pandemije koronavirusa, veoma je bitno za poslovanje kompanije da ima poslovno rešenje koje će ispratiti svaku novonastalu situaciju, kao što je rad od kuće ili neke druge udaljene lokacije. Najjeftnije i najoptimalnije rešenje je cloud poslovni softver licenciran po principu jednovremenog pristupa servisu.

Izvor: B92

Petak, 25.12.2020.

10:00

Cloud poslovni softver - odličan izbor u doba pandemije
Foto: Promo

Na ovaj način se štedi novac jer više nije potrebno zakpljivati licence za sve korisnike koji će koristiti softver, nego samo za broj korisnika koji će u istom trenutku pristupati. Korisnost i bezbednost cloud softverskih rešenja je poznata odavno, ali neke od osnovnih prednosti ovakvih softverskih rešenja postale su izraženije nego ikad, pojavom virusa korone i odlukom velikog broja preduzeća da pošalju zaposlene na rad od kuće.

Poslovni softver koji podržava rad sa bilo kog mesta uz internet konekciju, postao je neophodnost. Korisnički podaci se obrađuju i čuvaju na Cloud serverima, sa najvišim nivoom bezbednosti, a pristup im je obezbeđen uvek, sa bilo kog mesta, bez obzira na uređaj, samo uz internet konekciju. Ovo predstavlja znatnu pogodnost za sve firme koje su u mogućnosti da svoje poslovanje obavljaju iz svog doma. Novosadska kompanija Akord Softver sa svojom ponudom softvera za mala i srednja preduzeća i knjigovodstvene agencije omogućava pristupačnu modernizaciju i digitalizaciju svim preduzećima u Srbiji i BiH.

Kompanija Akord softver je ponudila besplatno verziju poslovnog programa Akord Start svim privrednicima u Srbiji, kao vid podrške privrednim društvima u periodu pandemije, kada se prihodi u određenim privrednim granama rapidno smanjuju. Osim besplatnog korišćenja ove verzije programa, omogućeno je i čuvanje podataka u cloud-u, te je omogućen pristup i rad sa svakog mesta i sa bilo kog uređaja koji ima internet konekciju, u potpunosti bez nadoknade.

U ponudi je i više plaćenih verzija poslovnog softvera iz Akord familije, razvijenih sa ciljem potpune integracije poslovnih procesa i optimizacije poslovanja.

Prednost ovog rešenja je prilagodljivost bilo kojoj delatnosti, jer je čitav sistem podesiv i nudi mogućnost prilagođavanja specifičnim potrebama korisnika. Takođe, postoji mogućnost kreiranja internet prodavnice, koja je u potpunosti integrisana sa poslovnim rešenjem bez posebnih dodatnih troškova. U praksi to znači da se porudžbine kreirane kroz Akord internet prodaju mogu vrlo lako prebaciti u bilo koji dokument u poslovnom softveru, a postoje i detaljne statistike posećenosti i pretrage na internet prodavnici. Ovako integrisano jedinstveno rešenje omogućava kompanijama da izbegnu velike troškove povezivanja jednog od najvećih kanala prodaje sa poslovnim sistemom.

Akord Softver d.o.o. je softverska kompanija koja se bavi razvojem i implementacijom savremenih poslovnih veb softverskih rešenja.

Kompanija je osnovana 2014. godine kao odgovor na sve veće potrebe privrede u Srbiji za kvalitetnim, sveobuhvatnim, ali finansijski dostupnim poslovnim softverom

Osnovna strategija kompanije je, osim na principima sveobuhvatnosti i integrisanosti samog softvera, utemeljena i na konsultantskom programu. Akord konsultanti, kao stručnjaci različitog usmerenja, bave se savetovanjem i implementacijom softvera kod korisnika, ali i podizanjem nivoa efikasnosti njegovog korišćenja putem prenošenja korisnicima najbolje svetske prakse u poslovanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: