Novi Call of Duty najavljen kao "najnaprednije iskustvo u istoriji franšize"

Već izvesno vreme se zna da će Infinity Ward tokom ove godine objaviti novu Call of Duty igru, a sada ju je Activision Blizzard i zvanično najavio.

Tehnopolis

Izvor: B92, KitGuru

Ponedeljak, 02.05.2022.

08:16

Novi Call of Duty najavljen kao
Foto: Cassiano Correia / Shutterstock.com

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) će biti nastavak Modern Warfare (2019) reboota, a igra će biti objavljena kasnije tokom ove godine - najverovatnije u novembru.

"Ovogodišnji Call of Duty je nastavak Modern Warfarea iz 2019. godine, koji je najuspešniji naslov do danas i biće to najnaprednije iskustvo u istorijatu franšize", ističu iz Activision Blizzarda. Na Twitteru je objavljen i novi Modern Warfare 2 logo. Infinity Ward je osvežio Modern Warfare serijal 2019. godine, mada su se neki poznti likovi vratili. Ovogodišnji naslov će biti nastavak te igre i biće odvojen od originalnog Modern Warfarea 2 koji je debitovao još 2009. godine.

Call of Duty: Modern Warfare 2 će imati zadatak da franšizu podigne na noge, nakon što je Call of Duty izgubio više od 50 miliona igrača pred objavu Vanguarda. Potom se 2023. godine očekuje potpuni reboot za Warzone 2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: