Uz novi Update, Motorola Edge Plus postaje PC

Posle update-a na Android 11, neki Edge Plus korisnici mogu svoj uređaj da priključe na računar ili televizor kao kod Samsung Dex usluge, te tako da na većem ekranu gledaju sadržaj sa svog telefona. Na taj način se pretpostavlja da će biti produktivniji, da će im igranje na telefonu biti zanimljvije, ali i da će striming filmova biti lakši i lepši.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 30.03.2021.

08:24

Uz novi Update, Motorola Edge Plus postaje PC
Profimedia

Motorola se nada da će ga korisnici koristiti za sve, od uređivanja dokumenata i pravljenja video poziva, do igranja Fortnite-a ili neke druge igre "u oblaku", uz pomoć usluge Xbox Game Pass ili Stadia (pomoću Bluetooth kontrolera), do gledanja Netflix-a.
FotoMr.Mikla / Shutterstock.com
Nova "Ready For" platforma koristi interfejs sa više prozora koji se pokrenu kada povežete vaš uređaj putem USB-C ili HDMI porta. Takođe, moguće je dodati miša i tastaturu za ugodnije iskustvo u radu. Ne postoji neka specijalna aplikacija koja to omogućava već najobičnije povezivanje uređaja kablom sa televizorom ili monitorom, a takođe je moguće koristiti vaš telefon kao dodatni ekran dok radite na većem displeju.

Kako bi svojim korisnicima u svemu tome pomogla, Motorola će predstaviti 19. aprila dok u koji ćete moći da smestite telefon, a čija će cena tek biti najavljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: