Windows Phone Mobile Monday 28. oktobra

Osmi po redu MobileMonday događaj održaće se 28. oktobra sa početkom u 18h u MikserHouse-u i na njemu će biti predstavljeni novitete na polju razvoja mobilnih aplikacija za Windows Phone platformu.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: MoMo Srbija

Petak, 25.10.2013.

15:11

Default images

Centralna tema ovog događaja je Windows Phone platforma, a o njenim mogućnostima i pisanju aplikacija će nam govoriti Siniša Perović, evanđelista u Microsoft-u. Siniša će najaviti i niz događaja koje će Microsoft Srbija organizovati do kraja godine na ovu temu.

Razvijati mobilne aplikacije za sve platform zahteva dosta strpljenja, truda i stručnih ljudi. Kako je to pošlo za rukom jednoj od najvećih medijskih kuća na ovim prostorima, podeliće sa nama tehnički direktor veb portala B92, Ivan Jelić.

Srđan Božović, jedan od autora Sinergija 13 Windows Phone aplikacije, pričaće o tome kako se pomoću Windows Azure, Microsoft cloud platforme, može brzo razviti serverski deo za Windows Phone i druge mobilne uređaje, dok će Pavle Josipović pričati o Cross Platform Developmentu i projektu na kome trenutno radi.

MoMo je već prepoznatljiv po neformalnom delu događaja, rezervisanom za upoznavanje i druženje. Ovog puta, osim samih Nokia telefona sa kojima ćete imati priliku da se poigrate, pripremili smo i prikladne geeky poklone, pa planirajte da ostanete do kraja sa nama.

Organizatori MoMo Srbija događaja su SEE ICT i NIIT uz podršku RNIDS-a, a glavni sponzor MoMo #8 događaja je Microsoft Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: