LE grupa H: Reakcije na žreb

Šampion Srbije Partizan je obezbedio još jednu jesen u Evropi, i svi u 'crno-belom' taboru veruju u još jedno proleće u Evropi.

Izvor:

Petak, 31.08.2012.

16:19

Default images

Partizan se nalazi u grupi H sa Interom iz Milana, Rubinom iz Kazanja, i Neftčijem iz Bakua.

Partizan očekuje još jedna zanimljiva jesen u Evropi sa vrlo jakim i ozbiljnim protivnicima. Na stručnom štabu srpskog šampiona je da što bolje pripremi i uigra mladu ekipu Partizana i pokuša da se suprotstavi daleko finansiski jačim protivnicima.

Napadač Rubina Sergej Davidov smatra da je pogrešna ocena javnosti da se Rubin nalazi u lakoj grupi.

"Svi misle da se nalazimo u slaboj grupi, ali ja mislim da nisu u pravu. Mislim da su sve ekipe sličnog kvaliteta i da svi imaju koliko toliko realne šanse za prolazak dalje. Inter je sigurno najveći klub u ovoj grupi, sa velikim brojem trofeja i mi čemo se truditi da budemo ravnopravni sa njima. Čuo sam i za Partizan, oni su redovni učesnici evropskih takmičenja i biće nam teško sa njima", zaključio je Davidov u izjavi za sajt UEFA.

Luis Figo, popularni ambasador Intera, je rekao da je velika čast igrati u bilo kom evropskom takmičenju.

"Biti u Evropi, u bilo kom takmičenju, je velika čast, zato moramo da uradimo sve što je u našoj moći da osvojimo Ligu Evrope" , legendarni igrač se nakon toga osvrnuo na samu grupu, "Naša grupa je teška, pogotovo zato što moramo da prelazimo velike razdaljine kada budemo išli na gostovanja, ali iskreno verujem da nećemo imati većih problema da prođemo dalje", zaključio je Figo.

Za ekipu Nefčija svoje impresije i očekivanja izrazili su trener Bojukaga Hadžijev i kapiten Rašad Sadigov.

"Mislim da smo u boljoj formi od naših protivnika. Znamo dosta o Interu i Rubinu, pokušaćemo da dođemo da što više informacija o Partizanu. Neću da preterujem, ali se nadam da ćemo se boriti za neko od prva dva mesta", rekao je trener ekipe iz Bakua.

"Nećemo se ovde zaustaviti. Naravno, ovo je istorijski uspeh za nas. Osetio sam da ćemo izvući Inter, za sad mi se Partizan čini kao najlakši protivnik. Ali ipak, oni su šampioni Srbije i moramo biti oprezni", zaključio je kapiten ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: