Dušan Kecman slobodan igrač

Uprava prvaka Evrope i Grčke, Panatinaikosa, odlučila je da Dušanu Kecmanu omogući da promeni klub.

Izvor: B92, www.basketnews.net

Sreda, 17.06.2009.

00:23

Default images

Iako je trener Atinjana Željko Obradović više puta ponovio da je zadovoljan Kecmanovim učinkom u sezoni u kojoj su 'Zeleni' osvojili sve trofeje reprezentativac Srbije je posle jedne sezone u Panatinaikosu slobodan igrač. Kecman (rođen 6. novembra 1977, visok 196 cm) je u Panatinaikos stigao iz Partizana prošlog leta, a sajt 'Basketnjuz' pominje mogućnost da se vrati u Beograd ovog leta.

Kecman je počeo u KK Novi Beograd (IMT, Beopetrol), 2001. godine je prešao u FMP Železnik, a u leto 2002. u Partizan. Posle dve sezone u crno-belom dresu igrao je za grčki Makedonikos, turski Efes Pilsen, belgijski Ostende i ukrajinski Kijev, a u leto 2006. se vratio u Partizan.

Za četiri sezone u Humskoj Kecman je osvojio četiri titule prvaka države, jedan kup, dve Jadranske lige, a u Atini je prethodne sezone došao do prvenstva, kupa i pehara namenjenog pobedniku Evrolige.

Kecman je 21 put igrao za reprezentaciju a nalazi se na spisku igrača na koje selektor Dušan Ivković računa pred EP u Poljskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: