Vijera ne ide u Sanderlend

Izvor: B92, eurosport

Ponedeljak, 06.10.2008.

10:50

Default images

Patrik Vijera negirao je priče o njegovom šokantnom prelasku u Sanderlend, tvrdeći da je veoma zadovoljan u ekipi Intera. Nekadašnji kapiten Arsenala, koji je u tom klubu proveo devet sezone, često se pominjao kao pojačanje kluba sa severoistoka.

Vijera je srećan na Đuzepeu Meaci i jedva čeka uspešan nastavak serije u Ligi šampiona sa „plavo-crnima“.

„Napredujemo u Ligi šampiona i klub je trenutno na čelu „Kalča“. Veoma je uzbudljivo biti ovde. Svi razmišljamo kako da pobedimo svaku sledeću utakmicu. Novi menadžer nam je rekao šta očekuje od nas i svi dajemo 100 posto svojih mogućnosti. Mislim da je odnos među igračima vrlo bitan za uspeh. Svi razmišljamo isto i svi se borimo za isti cilj. Svi sanjamo titulu u Ligi šampiona, a da bi to uradili potrebno je pobediti engleske timove“, zaključuje Vijara.

32-godišnji rođeni Senegalac ima 105 nastupa za francusku reprezentaciju, a u svojoj karijeri pored Arsenala i Intera, nosio je dresove Milana, Juventusa i Kana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: