"Kevin Durent će biti MVP"

Kevin Durent igra fantatično ove sezone.

Izvor: SN

Sreda, 20.01.2021.

09:00

EPA-EFE/JASON SZENES SHUTTERSTOCK OUT

Kada se vratimo na godinu iza nas i prisetimo da Kevin Durent nije odigrao niti jednu utakmicu zbog teške povrede – pucanja ahilove tetive, ovi podvizi su još veći.

Popularni "KD" prosečno postiže 30.6 poena, uz 7.1 skok i 5.7 asistencija i to sve na 54% šuta iz igre i 48% šuta van linije za tri poena.

Sportski analitičar Stiven Ej Smit vidi Kevina Durenta kao najkorisnijeg igrača ove sezone i smata da će njemu biti dodeljena ova prestižna nagrada na kraju sezone 2020/21.

"Kevin Durent će biti MVP... On će biti takođe igrač koji će biti krunisan kao najbolji povratnik, obe nagrade potpuno zaslužuje, samo pogledajte kako igra", rekao je Stiven Ej Smit.

Dukent već ima jedan MVP naslov u svojim vitrinama. Bilo je to 2014. godine, kada je nosio dres Oklahoma Siti Tandera. Durent je takođe dva puta bio NBA šampion, sa Golden Stejt Voriorsima.

Pojedini smatraju da je Lebron Džejms favorit za MVP titulu, a neki će reći da je to Nikola Jokić koji bi zapravo mogao da ima istorijsku sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: