Jovančević imenovan za ambasador Ekonomskog fakulteta

Atletičar Strahinja Jovančević dobio je priznanje od dekana Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu prof. dr Branislava Boričića.

Izvor: B92

Sreda, 15.05.2019.

12:45

Jovančević imenovan za ambasador Ekonomskog fakulteta
Foto: New Media Team

Boričić imenovao je mladog srpskog atletičara za ambasadora ovog fakulteta.

"Još pri našem prvom susretu na fakultetu kada je polagao ispit kod mene, Strahinja Jovančević je pokazao da je veliki šampion i da je fer plej njegov glavni princip. Presrećni smo zbog njegovog uspeha i želimo da mu zahvalimo što je najbolji uzor mlađim koleginicama i kolegama i što Ekonomski fakultet predstavlja u najboljem svetlu. Zato smo odlučili da ga imenujemo za prvog ambasadora našeg fakulteta i tako mu odamo priznanje za sve uspehe na terenu i van njega“, rekao je prof. dr Branislav Boričić i dodao da Strahinji želi puno sreće u novim takmičenjima koji su pred njim.

Strahinja je inače apsolvent Ekonomskog fakulteta na smeru Mikroekonomska analiza.

Prvi put sam fakultet predstavljao na Univerzijadi u Tajpeju 2017. godine gde sam se takmičio među 12.000 učesnika iz svih zemalja sveta. Tada sam zauzeo 8.mesto i ispod mog imena stajalo je Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu. Presrećan sam što sam prvi dobio ovo priznanje i trudiću se da opravdam ukazano poverenje i da budem dostojan titule EKOF ambasadora”, izjavio je Strahinja Jovančević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: