Mirković i Janković: Polako, prvo Noršelan

Trener Partizana Zoran Mirković i prvotimac Marko Janković koncentrisani su na dvomeč sa Noršelanom, pa ne razmišljaju o potencijalnim rivalima u IV kolu.

Izvor: AK

Ponedeljak, 06.08.2018.

15:02

Mirković i Janković: Polako, prvo Noršelan
Foto: FK Partizan

Ukoliko crno-beli eliminišu danski tim u III rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, poslednja prepreka za plasman u grupnu fazu biće im turski Bešiktaš ili austrijski LASK.

"U ovom trenutku ne razmisljamo o IV kolu kvalifikacija za Ligu Evrope jer pred sobom imamo ozbiljan zadatak koji nas očekuje već za tri dana u Danskoj, a potom u Beogradu. Kada savladamo prve prepreke kroz dve utakmice onda naš fokus mo¿e biti sledeće kolo", rekao je Mirković.

Oprezan u predviđanjima je i crnogorski reprezentativac Janković, ali iz njegovih reči lako je zaključiti da očekuje Istanbul.

"Ne treba srljati niti razmišljati unapred već isključivo ići korak po korak. Čeka nas te¿ak dvomeč. Ako ostvarimo pozitivan rezultat što svi ¿elimo onda mo¿emo pričati o ekipi Bešiktaœa o kojoj zaista ne treba trošiti reči", rekao je krini napadač.

Partizan je u ponedeljak odradio prvi trening pod vođstvom novog stručnog štaba na čelu sa Mirkovićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: