Vujošević:"Dokazali smo kvalitet"

Izvor: B92

Subota, 03.11.2007.

19:14

Default images

Treneri večitih rivala posle derbija, u kojem je Partizan pobedio Crvenu zvezdu 82:67, složili su se da su "crno-beli" trijumfovali zasluženo. Trener domaće ekipe Duško Vujošević smatra da je njegova ekipa uspela da potvrdi kvalitet. "Ima još dosta prostora u igri i stvarima na kojima treba da se radi, ali sam zadovoljan pobedom. Osnovni razlog pobede je naš veći kvalitet, ali to nije lako sa papira preneti na teren", rekao je Duško Vujošević.

Stevan Karadžić je konstatovao da je njegov tim samo na početku držao ritam.

"Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Pružili smo otpor u početnoj fazi utakmice, dok smo mogli da držimo ritam. Posle toga smo pali, poslednju šansu imali smo na 42:38".

Karadžić je prokomentarisao veliku prednost Partizana u reketu.
Beta
"Bio nam je problem da držimo Pekovića, jer jednostavno nije imao ko da ga drži. To je naš problem od početka sezone, nedostaje nam centar koji ima masu. Trojica centara od po 100 kilograma ne mogu da drže igrača, za kojeg nemaju rešenje ni evroligaški timovi".

"Verujem da ćemo sa Partizanom igrati još nekoliko utakmica ove sezone, kada će Zvezdina igra biti bolja. Imamo veliki broj igrača koji tek treba da se naviknu na derbi", zaključio je Karadžić.

Mirko Kovač je čestitao "crno-belima" na trijumfu, dok je Čedomir Vitkovac izjavio da se plašio činjenice da je Zvezda u derbi ušla odmornija, zbog dugog puta iz Francuske.

Na kraju Duško Vujošević je priznao doprinos publike.

"Hvala navijačima na pobedi. Molio bih srpsku javnost da ne potcenjuje NLB ligu i da redovno podržava naše klubove u njoj", zaključio je Vujošević

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: