Dabl-dabl Jokića u MSG – laka pobeda Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa su rezultatom 114:89 pobedili Njujork Nikse.

Izvor: SN

Ponedeljak, 11.01.2021.

08:00

Dabl-dabl Jokića u MSG – laka pobeda Denvera
Elsa/Pool Photo via AP

Denver je posle nešto lošijeg starta ove sezone uspeo da veže dve pobede, nad Filadelfijom i Njujorkom, odnosno 4 pobede u 5 poslednjih mečeva.

Oni sada imaju skor od 5 pobeda i 5 poraza, baš koliko i Njujork Niksi koje su upravo pobedili sa 114:89, a Jokić je ponovo igrao odlično.

Nikola je za 30 minuta na parketu imao 22 poena, 10 skokova i 5 asistencija pritom je bio na 9 od 15 pogođenih šuteva iz igre. Denver je pitanje pobednika uspeo da reši maltene u prvom poluvremenu.

Odigrali su dosta dobro u tom delu meča, posebno u drugoj četvrtini koju su dobili sa čak 31:17 i sa 59:38 otišli na poluvreme, kada su i rezerve uspešno odradile svoj deo posla.

U trećoj četvrtini su Niksi zaigrali za nijansu bolje, ali je svakako to bilo nedovoljno da se ugrozi visoka prednost Nagetsa, pa se meč završio sa 114:89 u njihovu korist.

Jokić se u nastavku susreta nije ni vraćao u igru, kao ni u prethodnim mečevima kada je sve već bilo rešeno...

Njegovi saigrači su uspeli da iznesu meč do kraja bez ikakvih problema i da Denver dođe na 5-5 i malo "stane na noge" posle lošeg starta od samo jedne pobede na prvih met utakmica.

Jokić je sa 22 poena i bio najefikasniji u svom timu, 14 je imao Geri Heris, a 12 Moris i Dozir. Na drugoj strani, čak 29 poena Džulijusa Rendla, 12 Pejtona i 11 Robinsona.
Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: