Utorak, 05.01.2021.

10:00

Šek O'Nil ne može da se pomiri sa Goberovih 205 miliona $

Šekil O'Nil nastavio je da provocira centra Jute Džez Rudija Gobera.

Izvor: B92

Šek O'Nil ne može da se pomiri sa Goberovih 205 miliona $
Foto: Profimedia

O'Nil je pre nekoliko dana kritikovao to što je Gober dobio "supermaksimalni" ugovor od 205 miliona dolara, a ima prosek od 11,8 poena tokom osam sezona u Juti Džez.

Gober je, inače, odbio od jute "maksimalni" ugovor, pa je tim iz Solt Lejk Sitija morao da mu da "supermaks" kako bi zadržao jednog od najboljih defanzivaca lige, ali je time ostao limitiran za dovođenje drugih igrača.

Pročitajte još Šek oštro prozvao Gobera: Deco, gledajte i učite

"Ne želim nikoga da 'prozivam', ali ovo bi mogla da bude inspirativna priča za sve mališane. Za samo 11 poena po utakmici u NBA ligi možete da dobijete 200 miliona", rekao je O'Nil.

Nekada najdominantniji centar NBA lige se nije tu zaustavio.

"Imao bih 45 poena, 16 skokova uz 10 promašenih slobodnih bacanja za tri četvrtine. On bi imao 11 poena, 4 skoka i završio bi meč zbog faulova u trećoj četvrtini"
, napisao je Šek na Instagramu uz fotomontažu kako u dresu Lejkersa zakucava preko Gobera.

Francuz mu je odgovorio na ovu "provokaciju".

"Ako ljudi žele da nastave da govore negativno o meni ili diskredituju ono što radim, to je na njima i sve što rade pokazuju ko su. Ja ću uvek biti srećan ako brat uspe da nadmaši očekivanja. A ja ću nastaviti da nadmašujem očekivanja",
napisao je Gober.

Gober ove sezone prosečno beleži 14,5 poena uz 13,7 skokova, a JUta ima skor 4-2 i lider je izuzetno konkuretne divizije Severozapad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: