"Ne moramo da ga držimo za ruku, pa ne pričamo o propalici"

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin pohvalno je pričao o svom najnovijem saigraču.

Izvor: LN

Četvrtak, 20.02.2020.

13:04

Photo by Ezra Shaw/Getty Images

Grin je najavio blistav nastavak karijere Endrjua Viginsa, igrača koji je trejdom došao u Voriorse iz Minesota Timbervulvsa.

Vigins je pred završetak prelaznog roka ove sezone zamenio mesta sa Dianđelom Raselom, pre svega kako bi "ratnicima" pomogao da napadnu šampionski prsten sledeće godine.

"Želimo da mu pomognemo da dođe do svog vrhunca, šta god to bilo. Nije kao da moramo da ga držimo za ruku tokom toga. To je momak koji kroz karijeru ima prosek od 20 poena, već tri-četiri godine – znači, ne pričamo o je**noj propalici", izjavio je Grin.

Vigins je pokazao zavidan potencijal u prve tri sezone u ligi, ali onda je naglo pao i tek se "probudio" početkom ove, tokom koje ima prosek od 22,4 poena, 5,2 skoka i 3,7 asistencija po meču.

Golden Stejt je Rasela zamenio Viginsom zbog mišljenja da će se mnogo bolje uklopiti sa Stefom Karijem i Klejom Tompsonom i da će biti kompaktnija zamena za Kevina Durenta, koji je od ove sezone u Bruklin Netsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: