Ostin "sredio" Doku isključenje, Harden zasenio Lenarda VIDEO

Trener Los Anđeles Klipersa Dok Rivers je isključen sa utakmice protiv Hjustona, uz svesrdnu pomoć njegovog sina Ostina.

Izvor: SV

Četvrtak, 14.11.2019.

08:22

Ostin
Photo by Yong Teck Lim/Getty Images

Otac Rivers je u finišu četvrte deonice bio veoma besan, konstantno je prigovarao sudijama i skakao oko terena, dok je sve to sa strane posmatrao njegov sin.

Ostin je pokazivao sudijama da Doku dodele tehničku grešku, što su oni i učinili pošto Dok nije mogao da se smiri. Roketsi su slavili rezultatom 102:93, uz fantastičnu partiju Džejmsa Hardena, koji je ubacio 47 poena, uz 7 asistencija i 6 skokova, dok je još jedan monstruozni dabl-dabl učinak imao centar Klint Kapela sa 12 poena i čak 20 skokova.

Sin Rivers je na parketu proveo nešto manje od 34 minuta, ali je ubacio samo 7 poena uz 4 skoka.

Limitiranu minutažu je imao Rasel Vestbruk, (29:36), a za to vreme je upisao 17 poena, uz po 2 skoka i asistencije.

Na drugoj strani Kavaj Lenard nije nimalo bio na poštedi, odigrao je 41 minut, upisao je 26 poena uz 12 skokova i 7 asistencija, ali je njegov ritam pratio samo Lu Vilijams sa 20 poena 7 skokova i 4 asistencije, dok je Džamajkl Grin imao po 14 poena i skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: