"Ludnica" u Vašingtonu, Simons kao centar

Košarkaši Toronto Reptorsa pobedili su Vašington Vizardse sa 140:138 posle dva produžetka.

Izvor: MLJ

Nedelja, 13.01.2019.

23:40

Getty images

Pobedila je i ekipa Filadelfija Seventisiksersa koja je bila bolja od Njujork Niksa 108:105.

Skoro sat vremena se igralo u Vašingtonu gde su Bredli Bil i Kavaj Lenard prikazivali magiju u dramatičnom meču. Lenard je meč završio sa 41 poenom, a Bil sa 43 poena, deset skokova, 15 asistencija i nekoliko "klač" šuteva za kojima će moći da žali.

"Kandža" je uz 41 poen imao i 11 skokova i pet asistencija, a Paskal Sijakam je ubacio 24 poena za tim iz Kanade. U Vašingtonu je dobar bio i Oto Porter sa 27 koševa i osam skokova, dok je Trevor Ariza postigao 23 poena uz devet skokova i deset asistencija.

Džona Vola odranije nema zbog povrede, Dvajta Hauarda takođe, pa je sav teret spao na Bila koji je tokom većeg dela meča taj teret i nosio.

Toronto je vodio od starta serijom 9:0 i tokom većeg dela meča je prednost održavao. Vašington ju je pred kraj smanjio, da bi Bil na 20 sekundi do kraja regularnih 48 minuta pogodio trojku za 124:124.

Pogodio je i u prvom produžetku težak šut uz kontakt za 131:131, ali je u drugom Serž Ibaka na 13 sekundi do kraja dao trojku za 139:138 i Toronto je potom pobedio.

Filadelfija je slavila u gostima iako se Njujork Niksi nisu lako predavali i imali priključak.

Najbolji je kod pobednika bio Žoel Embid sa 22 poena, osam skokova i šest asistencija, a jednak broj poena postigao je i Džej Džej Redik. Ben Simons je ubacio 20, ali uz neverovatna 22 skoka, koliko ne uspeju da uhvate ni mnogi centri u ligi. Simons je pored toga imao i devet uspešnih dodavanja.

Na suprotnoj strani je Kevin Noks imao 31 poen, a Luk Korne 23.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: