"Znam Kobija, on će hteti da trenira, ali..."

Za poslednje dve godine Kobi Brajant je odigrao svega 41 utakmicu zbog povreda, a još nije sigurno u kakvom stanju će dočekati novu sezonu.

Izvor: SV

Subota, 12.09.2015.

18:55

Default images
foto: Beta/AP

Ahilova tetiva, koleno, rame pa ručni zglob, košarkaš Lejkersa je brojao povrede, a uprava tima novac koji odlazi bez povratka i bez povraćaja uloženog.

Uprkos narušenom zdravlju, Brajant je izrazio želju da bude u sastavu sledeće sezone, ali je za sada pitanje kada će se priključiti timu.

Koliko znam, biće spreman za trening kamp. Znam Kobija, znam da će se potruditi da učestvuje na svakom treningu na kampu, ali se o tome pitamo ja i trener Bajron Skot“, rekao je generalni menadžer Lejkersa Mič Kupčak.

Bez Kobija Lejkersi su dve sezone zaredom van plej-ofa, a prošla je najgora u istoriji franšize, sa svega 21 pobedom i 61 porazom.

“Siguran sam da Brajantu nećemo dozvoliti da trenira sve dok poptuno ne bude oporavljen, ali kada bude sve u redu, biće u patikama i na parketu“, zaključio je Kupčak.

Ipak, pred Lejkersima su, bar se tako čini, bolji dani, u ekipu su stigli Brendon Bas, Roj Hibert, Marselinjo Uertas, Lu Vilijams, a na draftu je izabrani plejmejker D’Anđelo Rasel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: