Sansi i Bulsi nastavili serije

Izvor: B92

Sreda, 20.12.2006.

09:48

Default images

U noći izmedju utorka i srede odigrane su samo dve utakmice u NBA ligi, domaćini su bili sigurni.

Bulsi i Sansi koji su dočekali Lejkerse i Reptorse nastavili su svoje velike nizove.

Ekipa Čikaga pobedila je LA Lejkerse sa 94:89 uz sjajnu igru tandema Gordon (22 poena) i Deng (23 poena i 12 skokova). Klub iz Ilinoisa posle slabog starta sezone polako se uigrava i uz osmu uzastopnu pobedu trenutno ima 14 pobeda i 10 poraza.

Za Lejkerse koji su iznenadjujuće dobro počeli novu sezonu (ali uz veliki broj utakmica u Stejpls Centru) Kobe Brajant je ubacio 19 poena, Smuš Parker je dodao 16, a Kvame Braun je odigrao odličnu dabl-dabl utakmicu sa 18 koševa i 12 skokova.Radmanović je odigrao sprosečnu utakmicu sa 5 poena i 3 skoka.

U Arizoni Sansi nastavljaju veliku seriju. Posle turneje po istoku, tim Majka D Antonija vratio se kući i nastavio sa pobedama.

Finiks je lako pobedio Toronto sa 115:98, a kada trio Neš-Stodemajer-Merion odigra dobar meč, ni bolji od Reptorsa (10-14) ne mogu da slave u Arizoni.

Neš je uz 10 poena imao 15 asistencija, Amare Stodemajer se vratio u formu pre povrede (28 koševa i 10 skokova), dok je Merion imao učinak od 17 koševa i 6 skokova.

Reptorsi i dalje igraju bez Boša i gube, ali polako dobijaju prvog pika sa drafta Andreu Barnjanija. Mladi Italijan sjajno koristi veliku minutažu ( 18 poena i 8 skokova), dok je Ti Džej Ford uz 19 koševa imao i 9 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: