Sreda, 04.12.2019.

08:35

Jokić: Mučim se, ne mogu ništa da pogodim

Nikola Jokić, prva zvezda Denver Nagetsa, priznao je da se muči na početku NBA sezone.

Izvor: PT

Jokić: Mučim se, ne mogu ništa da pogodim
Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Srpski košarkaš u poslednje četiri utakmice ima prosek od samo devet poena, a generalno igra toplo-hladno od kada je oktobra.

Jokić je i protiv Lejkersa odigrao razočaravajuću utakmicu, pošto je u porazu upisao 13 poena, pet skokova, osam asistencija, tri ukradene, pet izgubljenih lopti, a iz igre je šutirao 4/12.

"Trenutno se mučim, a trener je pametan tako da ne daje loptu košarkašu (ne poziva akcija za njega) koji ne može ništa da pogodi. Nemam problem s tim. Dobro sam", rekao je Jokić novinarima posle utakmice.

Reprezentativac Srbije svake sezone kreće nešto sporije i od decembra uđe u prepoznatljiv ritam. To se očekuje i sada, međutim videćemo da li će se i desiti.

"Nisam mislio da ću se mučiti ovoliko, ali to je realnost. Ne mogu ništa da pogodim. Tako je kako je. Ali, čak i kada ne pogađam mislim da mogu da utičem na igru na drugi način".

Jokić je u novembru prosečno beležio 15,8 poena, 10 skokova i 5,8 asistencija. To ne bi trebalo da brine jer je Nikola novembra 2018. u proseku imao 13,9 poena, devet skokova i sedam asistencija, a potom je u decembru digao formu beleživši – 21p, 10sk i 8as.

Ostaje nam da se nadamo da će slično biti i ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

84 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: