Sreda, 08.11.2000.

22:49

ZAUSTAVLJENE PALJEVINE I UNISTAVANJE INVENTARA

Izvor: B92

Default images
Nakon razgovora sa predstavnicima uprave i pobunjenih osudjenika u sremskomitrovackom zatvoru u sredu uvece, koministar pravde Srbije Sead Spahovic je rekao da je obustavljena paljevina i unistavanje imovine u toj ustanovi. Spahovic je u telefonskoj izjavi agenciji Beta kazao da je "situacija bolja nego pre neko vece", kao i da su "zatvorenici "kooperativni, korektni i ponasaju se razumno". On je dodao da je 90 odsto zatvorenika otislo u zatvorske paviljone, dok se ostali i dalje nalaze na krovovima. Predstavnici kaznjenika rekli su ranije novinarima da je vrsilac duznosti upravnika zatvora u Sremskoj Mitrovici Pero Baros smenjen. Na pitanje da li je je Baros razresen duznosti, Spahovic nije zeleo da odgovori direktno, vec je kazao: "Bice personalnih promena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: