Tehnopolis 82: "Dugme je MNOGO bolje"

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Petak, 01.11.2019.

20:59

Tehnopolis 82:
Kako Donald Trump reče Timu Cooku (ili Timu Appleu), "Dugme na IPhoneu bilo je MNOGO bolje od Povlačenja prstom".

Mark Zuckerberg rekao je da je sloboda govora važna makar taj govor bile i laži kandidata na izborima, a Jack Dorsey (Twitter) rekao je da bilo lažne ili prave, kampanje za izbore u svom dvorištu neće dozvoliti. Kina izgleda ne dozvoljava da priča kako ko hoće o Hong Kongu čak i van Kine, a Rusi samo što nisu testirali sopstveni internet koji ne priča sa ovim našim.

Apple testira koliko novca ste spremni da izvdojite za slušalice, tehnološkoj industriji išlo je dobro u poslednjem kvartalu, Google i IBM imaju nesporazum oko kvantne nadmoći, Mekovi i njegovi korisnici koji hoće na Catalinu takođe se sve slabije razumeju, stigle su recenzije Pixela 4, a mi na blic bacamo pogled na Note 10+, iPhone 11 i baš brzo na Huawei Mate 30 Pro.

To nije sve, uspeli smo da se dotaknemo i Microsofta koji je dobio posao od američke vojske, a pošto Microsoft voli Linux verovatno će nam se pridružiti u čestitkama Ubuntuu koji slavi 15. rođendan.

Hvala na slušanju!

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: