Život

Sreda, 04.08.2021.

08:03

Sada bez zadrške u javnosti: Lečić sa devojkom u Trebinju

Glumac Branislav Lečić se sa devojkom Jelenom pojavio na 9. Festivalu mediteranskog i evropskog filma u Trebinju kako bi podržao svoje kolege, a ujedno je uživao sa prijateljima i svojom izabranicom.

Izvor: B92

Sada bez zadrške u javnosti: Lečić sa devojkom u Trebinju
Foto: e-stock/aleksandar baclija

Branislav Lečić objavio fotografije sa novom devojkom FOTO

Lečić je na Fejsbuk profilu objavio fotografije sa novom devojkom sa kojom je u vezi oko dve godine, što je njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je beogradsko Apelaciono tužilaštvo odbacilo prigovor advokata Danijele Štajnfeld na rešenje o odbačenoj krivičnoj prijavi protiv njega. Lečić je program festivala pratio u društvu izabranice i prijatelja, nakon čega je fotografije podelio na društvenim mrežama, uz čestitke upućene kolegama Nataši Ninković i Svetozaru Cvetkoviću

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: