Život

Utorak, 12.11.2013.

19:30

Kako je izgledalo provesti noć sa Džastinom Biberom?

Nakon što je na JuTjubu objavljen video u kom je devojka po imenu Tati Neves snimila Džastina Bibera kako spava, 27-godišnja Brazilka je i sama postala zvezda.

Izvor: Daily Mail

Default images

I iako je isprva u intervjuu za brazilski Globo TV odbila da sa svetom podeli detalje o noći koju je provela s pevačem, nije joj dugo trebalo da se predomisli. Naime, u razgovoru za The Sun otkrila je: "Bilo je fantastično i nezaboravno... Ima prilično utrenirano telo i odlično izgleda go. Verujte mi, obdaren je i jako dobar u krevetu".

Takođe, dodala je i da ju je Džastin ujutro, nakon što je otišla, zvao da se vrati, ali ona je to odbila jer je bila "preiscrpljena", zahvaljujući njegovoj "izdržljivosti" i "energičnosti", prenosi Daily Mail.

Nevesova je takođe potvrdila da je ujutro snimila mladu pop zvezdu kamerom na telefonu dok je on spavao.

“Spavala sam, a kada sam se probudila, on je i dalje spavao a ja sam pričala sa drugaricom na telefonu”.

Priznajući da bi milioni Biberovih obožavalaca širom sveta dali sve da se nađu na njenom mestu, Neves se samo nasmejala i rekla: “Istina je, zar ne. Pozdravljam sve njegove fanove”.

Predstavnici Džastina Bibera nisu imali komentar kada ih je list upitao da potvrde Tatine tvrdnje.

Međutim, Markus Mion, vlasnik Zax kluba u Riju, gde je Biber otišao nakon nastupa, tvrdi da Nevesova nije bila među devojkama koje su posle posete klubu otišle sa Biberom u njegovu iznajmljenu vilu.

“Poznajem sve devojke koje su to veče bile sa Džastinom pošto sam ih lično u njegovo ime pozvao i odvezao do vile”, izjavio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: