Sreda, 25.03.2015.

10:21

Dž.K.Rouling odgovorila srpskom fanu: Dambldor je gej, pa?

Autorka serijala o Hariju Poteru Džoana K. Rouling, na Tviteru je napisala jednoj devojci iz Srbije šta misli o muškarcima homoseksualnog opredeljenja.

Izvor: independent.co.uk

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Iako ima nalog na Tviteru, autorka Harija Potera Džoana Rouling nema mnogo vremena da se dopisuje sa fanovima, pa je tako u poslednjih 6 godina razmenila je tek nekoliko stotina tvitova. Međutim, pre neki dan je odgovorila jednoj devojci iz Srbije koja joj je postavila sledeće pitanje:

“Hvala Vam puno što ste napisali Harija Potera. Zanima me zašto je Dambldor gej, pošto mi on nikada nije izgleda tako?” Roulingova je kratko odgovorila: “Možda zato što gej ljudi izgledaju kao….ljudi?”

Povodom seksualnog opredeljenja svog lika iz knjige, Džoana je još napisala:

“Nije nikakva novost da muškarac koji je istovremeno divan i hrabar, može biti zaljubljen u drugog muškarca. Na kraju krajeva, on je moj lik i imam pravo da kažem o njemu sve to što sam rekla.”

Na njen tvit, Ana Kocović je odgovorila:

“Sjajan odgovor. Da, potpuno ste u pravu.”

Ovo nije prvi put da Džoana objašnjava fanovima Harija Potera Dambldorovu seksualnost kao i svoje stavove povodom toga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

145 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: