Četvrtak, 15.04.2021.

16:55

Novi Mass Effect trejler sa grafičkim unapređenjima za remaster trilogije VIDEO

Preostalo je još otprilike mesec dana pre nego što Mass Effect Legendary Edition bude objavljen - remasterovana verzija akcione RPG franšize za računare i konzole, a Bioware ima novi video koja daje bolji uvid u vizuelne nadogradnje koje se spremaju.

Izvor: Engadget

Novi Mass Effect trejler sa grafičkim unapređenjima za remaster trilogije VIDEO
Foto: Trismegist san / Shutterstock.com

Ako s nestrpljenjem želite da saznate o tome šta se promenilo, pogledajte prateći post na blogu, gde programeri detaljno ulaze u teksture, osvetljenje, senčenje i vizuelne efekte koji su prisutni u novoj verziji, gledanje trailer-a u 4K vam govori sve što bi trebalo da znate. Ovo je Mass Effect onakav kakvim ga pamtimo, samo još bolji. Kratki filmići koji su činili značajan deo igre, sada su prepravljeni u 4K, a mogućnosti enguine-a koje nisu postojale do naslova Mass Effect 3, sada su prisutne i u ranijim naslovima. Ovde nema detalja o „ciljanim poboljšanjima“ koja možemo očekivati na novoj generaciji PS5 i Xbox Series X konzola, ali je ovo zanimljiv pogled na ono što sledi. Izlazak Legendary Edition-a zakazan je za 14. maj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: