Tehnopolis

Subota, 25.02.2017.

18:31

Prey: saznajte šta se desi kad se pretvorite u klozet-papir

Ne znamo šta konzumiraju developeri Preya kad smišljaju ovakve stvari za jednu SF pucačinu, ali sigurno im je bilo super zabavno! Pod izgovorom da je reč o vanzemaljskoj tehnologiji za skrivanje, imate mogućnost da rizikujete život maskirajući se u wc papir.

Izvor: play.co.rs

Prey: saznajte šta se desi kad se pretvorite u klozet-papir
Foto: Screenshot

Šta je najstrašnije što može da vam se desi? Pogledajte u videu ispod šta je sve palo na pamet tvorcima ove igre:

Nakon svega moramo da se zapitamo čemu sve to? Ok, maskirao si se u čajnik, ali zar nije bilo jednostavnije da lik bude nevidljiv, minijaturan, nevidljiv i minijaturan? Iili je vanzemaljska tehnologija fokusirana isključivo na imitiranje predmeta iz kupatila i kuhinje? Šta god da je, nadamo se da će igra opravdati očekivanja fanova simulacije toalet papira u svemiru, ali i nas ljubitelja dobre pucačine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: