Android 6

26.05.2024.

8:30

Korisna funkcija: Ne znate pesmu? Mumlajte i pronađite je!

YouTube Music za Android konačno dobija dugo čekanu funkciju.

Izvor: Engadget

Korisna funkcija: Ne znate pesmu? Mumlajte i pronađite je!
Shutterstock/Postmodern Studio

Podeli:

Uz pomoć ovoga, korisnici će moći da "mumlaju" pesmu kako bi je našli u aplikaciji, pa je dovoljno samo da znate otprilike kako ide.

Sve što treba da uradite, jeste da tapnete na "lupicu" u gornjem desnom uglu, i onda potražite ikonicu sličnu talasu.

Kada YouTube Music pronađe pesmu koju želite, otvoriće vam je zajedno sa slikom i nazivom albuma, kao i nazivom izvođača i drugim detaljima važnim za pesmu.

Ovaj korisni alat pojaviće se zajedno sa verzijom 7.02 YouTube Music aplikacije za Android operativni sistem. Nema, za sada, informacija o tome da li će stići i za iOS, ali verovatno hoće kao i druge funkcije koje prvo stignu za "robotića".

Ova funkcija, mada korisna, nije baš sasvim nova - Google Search pokrenuo je nešto slično 2020. godine, a obična YouTube aplikacija 2023. Takođe, striming servis Deezer ima opciju "mumlanja" kako bi se pronašla pesma od 2022. godine.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: