Sreda, 17.09.2014.

15:44

Poništen rekord ruske štafete

Ruski plivač Sergej Makov suspendovan je na dve godine zbog dopinga, zbog čega je poništen rekord koji je postavio sa sunarodnicima u štafeti.

Izvor: JT

Default images

Makov će zbog te suspenzije propustiti Svetsko prvenstvo u Kazanju naredne godine.

Međunarodna plivačka federacija saopštila je da je Makov bio pozitivan na anabolik ostarin tokom Svetskog kupa u Moskvi prošlog oktobra.

Makov je pomogao ruskoj štafeti 4x50 metara mešovito da na Svetskom kupu u Moskvi prošle nedelje obori svetski rekord, koji je ovom suspenzijom poništen.

Ruskom plivaču je tako zabranjeno da se takmiči do 11. oktobra iduće godine, a Moskva je domaćin šampionata sveta u Kazanju od 24. jula do 9. avgsuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

Rusija objavila: Britanci digli uzbunu

Ruski istraživački brodovi, kojima upravlja Ruska agencija za otkrivanje mineralnih rezervi za komercijalnu eksploataciju (Rosgeo), pronašli su stotine milijardi barela rezervi nafte i gasa na Antarktiku u oblastima na koje polaže pravo Velika Britanija.

13:25

24.5.2024.

1 d

Podeli: