Politika 39

24.05.2024.

8:44

Za njih je "strašna mašina", a za nas najveći sin Srbije; Neverovatan uspeh Vučića u Njujorku VIDEO

Mediji u regionu, čije zemlje su glasale za sinoć usvojenu Rezoluciju o Srebrenici naveli su da je neuspeh da se postigne većina zapravo diplomatski uspeh predsednika Srbije, pišu Novosti.

Izvor: Novosti

Za njih je "strašna mašina", a za nas najveći sin Srbije; Neverovatan uspeh Vučića u Njujorku VIDEO
TANJUG/ STR/ bg

Podeli:

Čak je i Zlatko Lagumdžija odao priznanje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na energiji i snazi u borbi protiv Rezolucije o Srebrenici.

Stalni predstavnik Sarajeva u UN priznao je za FTV da se nikada u svom životu nije suočio sa protivnikom ili kako je preciznije naveo, sa "strašnom mašinom", koja je uložila toliko energije i snage da smanji uticaj njega, njegovog tima, glavnih sponzora, kosponzora i ostalih evroatlatnskih saveznika.

Takođe, neki su navodili i da je Aleksandar Vučić "strašna mašina", ali, kako je objavljeno na društvenim mrežama, za srpski narod on je "jedan od njegovih najvećih sinova. Vučić je podvigom u Njujorku ispisao najponosnije stranice naše istorije"

Osim toga, Lagumdžija se osvrnuo i na potez predsednika Vučića koji se usred GS UN ogrnuo srpskom trobojkom, a kako je rekao, to nikada ranije nije bilo viđeno.

Predsednik Vučić se žrtvovao za svoj narod i zemlju. Ne zanima nas kako će "strašna mašina" Vučić završiti u istoriji onih koje je pobedio, jer ono što je važno jeste da će u srpskoj istoriji završiti kao jedan od njegovih najvećih sinova, navode Novosti.

Podeli:

39 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

23 h

Podeli: