Sreda, 17.02.2010.

21:32

FS Turske: "Hidink naš 4 godine"

Fudbalska federacija Turske i zvanično je u sredu uveče potvrdila da je Gus Hidink novi selektor te zemlje.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

Ugovor sa turskim savezom postaje pravosnažan prvog dana jula, pošto Hidinku istekne ugovor sa fudbalskim savezom Rusije. Ugovor važi na dve godine, uz opciju produžetka na još dve.

Iskusni 63-trogodišnji menadžer bio je u centru pažnje svetskih medija prethodnih dana, imao je ponudu nacionalnog saveza Nigerije, mnogi su ga videli na klupi Juventusa, ali je dogovor sa Turcima “pao” u Amsterdamu:

Predsednik fudbalske federacije Turske sastao se u utorak u Amsterdamu sa gospodinom Hidinkom. Dogovor je postignut na 4 godine, od toga su dve opcione” navodi se u zvaničnom saopštenju fudbalske federacije Turske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: