Četvrtak, 29.12.2016.

13:45

Bredli: Svonsi je pogrešio

Američki trener Bob Bredli rekao je da je Svonsi napravio veliku grešku pošto ga je otpustio posle samo 85 dana i 11 utakmica.

Izvor: B92

Bredli: Svonsi je pogrešio
Foto: Getty images

Svonsi je u ponedeljak izgubio na svom terenu od Vest Hema 4:1, što je bio sedmi poraz "labodova" od dolaska Amerikanca.

Posle 18 kola Svonsi je pretposlednji na tabeli sa 12 bodova i nalazi se na četiri boda od Kristal Palasa koji je prvi iznad zone ispadanja.

"Mislim da to nije ispravna odluka. Verujem u svoj rad i sigurno da sam znao da dolazim u klub u teškoj situaciji i da je vreme odmicalo. U svim razgovorima smo se dogovarali oko poslova u januaru, znao sam da nova fudbalska ideja mora postepeno da se uvodi", rekao je Bredli za Toksport.

Bredli je na klupi Svonsija zamenio Frančeska Gvidolina 3. oktobra, a za to vreme ekipa je ostvarila dve pobede i dva puta odigrala nerešeno.

"Ono što nam je bilo potrebno više od svega je da radimo dovoljno dobro kako bismo imali osnovu. Razočaran sam u sebe, u kratak boravak, što to nisam mogao da ostvarim. Znao sam da ću morati da se dokazujem i razočaran sam što za kratko vreme to nisam uspeo da ostvarim, ali to je fudbal i ne tražim izgovore", naveo je Bredli.

Britanski mediji spekulišu da su glavni kandidati za posao trenera Svonsija bivši fudbaler Mančester Junajteda Rajan Gigs i selektor Velsa Kris Kolman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: