Utorak, 30.09.2014.

18:17

Teo zvezdašima: Podržite ove momke

Najbolji srpski košarkaš Miloš Teodosić poželeo je sreću Crvenoj zvezdi u predstojećoj sezoni.

Izvor: B92, zvanični sajt

Default images

Teodosić je inače osvedočeni navijač crveno-belih, a nedavno je još jednom ponovio da bi voleo da zaigra u voljenom klubu pre kraja karijere.

On je istakao da je Zvezda izuzetno mlad tim, da je to dobro za srspku košarku i poručio igračima da iskoriste šansu koju su dobili.

„Koristim svaki trenutak da pratim Zvezdu i šta se dešava u klubu. Zaista rade sjajno, što potvrđuju i dva uzastopna učešća u Evroligi. Poželeo bih im puno sreće ove sezone“, rekao je najbiolji srpski košarkaš.

Ove sezone Zvezda je dovela i dva Teodosićeva saigrača iz reprezentacije Nikolu Kalinića i Stefana Jovića, a u ekipi su i dva potencijalna reprezentativca Nemanja Dangubić i Luka Mitrović.

„Kalinić i Jović su dva sjajna momka i odlična igrača. Ja sam zaista srećan što će igrati za Zvezdu u predstojećoj sezoni.“

Crveno-beli ove sezone u svojim redovima imaju osmoricu srpskih igrača i samo dvojicu košarkaša starijih od 25 ghodina.

„Zvezda je veoma mlada ekipa što je, između ostalog, dobro i za srpsku košarku. Ti mladi igrači moraju da iskoriste šansu i moraju da budu svesni u kakvom klubu se nalaze i za kakav klub igraju. Ja sam siguran da će svi oni dati svoj maksimum kako bi iskoristili šansu koju su dobili“, rekao je na kraju Teodosić uz komentar: „Navijači, podržite ove momke. I ja volim Crvenu zvezdu.“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: