Sreda, 16.04.2014.

20:10

Gece: Rojs želi u MU, rekao mi je

Fudbaler Borusije Dortmund Marko Rojs mogao bi vrlo brzo da postane novo pojačanje Mančester Junajteda, prema rečima Marija Gecea.

Izvor: ÐN

Default images

Gece je rekao da zna želju bivšeg saigrača, a ona je prelazak u crveni deo Mančestera.

Menadžer Junajteda Dejvid Mojs tokom cele sezone prati igre veziste Borusije, a ponovo ga je gledao prošlog vikenda.

Prema nekim informacijama Mojs će na raspolaganju imati i do 200 miliona funti, kako bi pojačao ekipu koja je imala katastrofalnu sezonu.

Prvi pik je definitivno 24-godišnji Nemac, a priče o prelasku na ’Old Traford’ podgrejao je bivši saigrač Rojsa Mario Gece. Gece je rekao kako je o transferu u Mančester Junajted već bilo priče u svlačionici.

„Kada sam bio u Borusiji, Marko (Rojs) je želeo da pređe u Mančester Junajted. To se nije promenilo“, rekao je Mario Gece.

Rojs, koji je ove sezone postigao 19 golova na 35 mečeva, smatra se jednim od najboljih veznih fudbalera na svetu, a za njega je interesovanje pokazao i Real Madrid.

On je bio najbolji igrač u revanš meču Lige šampiona protiv Real Madrida (2:0), kao i jedan od najzapaženijih pojedinaca u redovima svog tima, kada je razbio Bajern sa 3:0.

Ukoliko dođe na ’Teatar snova’, postaće jedan od najplaćenijih u klubu, pošto uprava planira da mu omogući nedeljnu platu od 200 hiljada funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

10 h

Podeli: