"Hrvati u Zvezdi bez problema"

"Hrvati u Crvenoj zvezdi nikada nisu imali problema," rekao je za Večernje novosti nekadašnji fudbaler 'crveno-belih' Milivoj Bračun.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Petak, 15.04.2011.

00:40

Default images

Mediji su poslednjih dana pisali o mogućnosti da u Zvezdu dođe Andrej Kramarić, sadašnji igrač zagrebačkog Dinama.

"Kramarića bi u Beogradu dobro prihvatili, posebno ako iza njega stoji Robi," kaže Bračun koji je u Crvenu zvezdu stigao iz Zagreba 1986. godine.

"Istekao mi je ugovor sa Dinamom, a Ćiro Blažević mi nije nudio novi. Jednom nogom sam bio u Hajduku, ali se tada iznenada u Split vratio Luka Peruzović, pa mi je propao odlazak na 'Poljud'. Tada se javio Džajić, pa sam teška srca, razočaran i povređen otišao u Beograd," priča dve i po decenije kasnije Bračun.

U Crvenoj zvezdi Bračun se zadržao dve godine, a pre nego što su angažovali Prosinečkog, čelnici 'crveno-belih' su, pišu Novosti, upravo njega pitali za mišljenje o Robiju.

"Pa dolazi iz Dinama kao i ja, sigurno je pravi," rekao je tada Bračun.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: