Utorak, 17.05.2022.

08:15

Rondo hteo da ubije bivšu ženu?

Američki košarkaš Ražon Rondo navodno je uperio pištolj u majku svoje dece i želeo da je ubije, pišu tamošnji mediji.

Izvor: SN

Rondo hteo da ubije bivšu ženu?
EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Ražon Rondo je poznati NBA košarkaš koji je sa Boston Seltiksima i Los Anđeles Lejkersima osvajao šampionske titule i važi za veoma inteligentnog plejmejkera.

Kako prenose američki mediji, Ražon Rondo je navodno pretio svojoj nekadašnjoj supruzi Ešli Bečelor i nakon ljute svađe izvadio pištolj želeći da je ubije.

Ešli je slučaj prijavila policiji i od organa reda zatražila zaštitu i policija je istog dana odobrila njen zahtev.

Kako prenosi ESPN, Ražon je sa svojim sinom igrao video igrice kada je Ešli zatražila od njega da ostavi igrice i složi opran veš, nakon čega je Rondo iščupao konzolu iz zida i vidno uznemirio bivšu suprugu i decu.

Rasprava se nastavila na relaciji Ražon – Ešli i košarkaš Klivlend Kavalirsa je neposredno pre izlaska iz kuće izvadio pištolj i uperio ga u nekadašnju suprugu sa zahtevom da dovede decu iz sobe da se pozdravi sa njima, u suprotnom će je ubiti.

U tekstu stoji da je Rondo sve vreme imao pištolj u rukama i da je to njegovu decu prilično uplašilo. Policija je ubrzo došla na Ešlin poziv, koja se u kući potom zaključala kako bi zaštitila sebe i decu.

Čuvena NBA novinarka Malika Endruz navela je da je liga svesna incidenta koji se dogodio i da su trenutno u fazi prikupljanja dokaza kao i da u ovom momentu protiv Ražona Ronda nije podneta nijedna krivična prijava.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

22 h

Podeli: