Nedelja, 12.07.2020.

19:55

"Neću da kažem ništa o tome – za nekoliko nedelja će se sve zaboraviti"

Austrijski teniser Dominik Tim govorio je o aktuelnostima u svetu "belog sporta".

Izvor: MT

Starsport

Treći igrač sveta se polako vraća u ritam, a prvi turnir na kojem je igrao posle prvog "naleta" koronavirusa bio je "Adrija tur" u Beogradu.

Upravo je zbog ove regionalne turneje, baš kao i ostali učesnici poput Novaka Đokovića i Saše Zvereva, bio na meti kritičara.

Prema njima je naročito oštar bio Nik Kirjos, međutim, Tim nema želju da odgovara Australijancu.

"Neću da kažem ništa o tome. To je njegovo pravo. Za nekoliko nedelja će se sve zaboraviti. Izašli smo iz izolacije u 'normalnost', videli srećnu decu i navijače – i zaboravili pravila", rekao je Tim.

Tim se često čuje i sa nekim kolegama.

"Sa Dijegom Švarcmanom se relativno često čujem, sa Grigorom Dimitrovim i Sašom Zverevim stalno. Sa nekima od njih sam se i video", kaže Tim.

Pročitajte još: "I onda vidite taj Đokovićev turnir i zapitate se: 'Čekaj, da li ja dobro vidim?'"

Austrijanac smatra da će mečevi biti isti kao pre, ali ne i turniri...

"Kada se Tur vrati, mečevi će biti normalni. Nedostajaće mi turniri kao što smo ih poznavali, u Njujorku, Parizu ili Melburnu dnevno prođe 60.000, 70.000 ljudi. Ovako nešto se neće viđati u narednim godinama", zaključio je Tim.

Tim će učestvovati i na egzibiciji u Berlinu, koja počinje u ponedeljak.

Pročitajte još: Edberg objasnio ko je "najbliži" Đokoviću, Federeru i Nadalu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

14 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

19 h

Podeli: