Utorak, 14.01.2020.

17:22

Da li će Partizan da opet spase Danila Pantića?

Srpski fudbaler Danilo Pantić bi drugi put mogao da se vrati u Partizan nakon neuspešne internacionalne epizode.

Izvor: B92

Da li će Partizan da opet spase Danila Pantića?
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Nakon Čelsija, Pantić nije uspeo da se nametne ni u mađarskom Fehervaru, koji ga je letos po želji sada već bivšeg trenera Marka Nikolića pozajmio od londonskih "plavaca" do leta 2021.

Međutim, Pantić je u prvom delu sezone odigrao samo devet utakmica, od čega tek tri u startnoj postavi, bez postignutog gola ili zabeležene asistencije.

Odlaskom Nikolića je potpuno izgubio mesto u ekipi, pa od novembra nije bio u protokolu, a nije se našao ni među igračima koji su otputovali na zimske pripreme već je prebačen u "B" tim.

Očekuje se da u narednih nekoliko dana Fehervar okonča pozajmicu i Pantić se formalno vrati u Čelsi. To bi kao u leto 2017. mogao da iskoristi Partizan i opet pokuša da ga otkupi od londonskog kluba po prihvatljivoj ceni, prenosi "Mozzartsport".

Pantić je tokom dve godine na pozajmici u Humskoj kod Miroslava Đukića bio jedan od nosilaca igre, na 91 utakmici je postigao 13 golova uz 19 asistencija, što mu je donelo povratak i u mladu reprezentaciju Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

9 h

Podeli: