Ponedeljak, 27.05.2019.

12:18

Alegri: Možda odem na jednogodišnju pauzu

Italijanski trener Masimilijano Alegri rekao je ne žuri sa novim angažmanom, kao i da će možda napraviti jednogodišnju pauzu nakon odlaska sa klupe Juventusa.

Izvor: SN

Alegri: Možda odem na jednogodišnju pauzu
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Alegri je u nedelju poslednji put vodio šampiona Italije u porazu od Sampdorije 2:0, a sa "starom damom" osvojio pet uzastopnih šampionskih titula i dva puta je odveo u finale Lige šampiona.

"Kada budem imao priliku, vratiću se na klupu. U suprotonom uzeću godinu dana pauze. Ako budem imao šansu, izabraću tim koji se dopada. Konkretnih ponuda nema, pa je besmisleno pričati o budućnosti", rekao je Alegri, a prenose italijanski mediji.

Mediji spekulišu da će Alegrijev naslednik biti sadašnji menadžer Čelsija Mauricio Sari, a Italijan navodi da će novi trener Juventusa imati dobru priliku da postigne uspeh sledeće sezone.

"Ko god da dođe, naći će tim koji je bolji i jači od ostalih. Postoji 90 posto šanse da ponovo osvoje titulu u Seriji A", zaključio je Alegri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: