Petak, 17.06.2016.

10:18

Grbić pred Ruse: Da krenemo kao prošle godine

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije u petak igra utakmicu prvog kola Svetske lige sa Rusijom.

Izvor: B92

Grbić pred Ruse: Da krenemo kao prošle godine

Meč u Kalinjingradu počinje u petak u 19.10 po našem vremenu, a u grupi C prvog vikenda Svetske lige su i Bugarska i Poljska.

Srbija će u drugom kolu igrati sa Bugarskom (subota, 16.40), u trećem je protivnik selekcija Poljske (nedelja, 16.40).

"Svaki set, svaki poen, svaka utakmica nam je važna, sa takvim stavom moramo da uđemo u meč sa Rusijom. Zanimljivo, i prošle godine smo krenuli od duela sa domaćinom i ispalo je dobro. Ne znam u kom će oni sastavu igrati, videćemo tek kada izađemo na teren, ali je fokus na nama i našoj igri. Mislim da smo dobro radili i sa smo spremni i verujem da će se to videti na terenu," rekao je pred duel sa Rusijom selektor odbojkaša Srbije Nikola Grbić.

Reprezentacija Srbije igra 19. put u Svetskoj ligi a do sada je osvojila pet srebrnih i tri bronzane medalje.

Posle devet kola u tri vikenda i tabele sa svim rezultatima svih reprezentacija koje učestvuju, pet najboljih ekipa će, uz domaćina završnog turnira, Poljsku, igrati za trofej Svetske lige, od 13. do 17. jula u Krakovu.

U međuvremenu, drugi vikend Svetske lige dovodi u beogradsku halu Aleksandar Nikolić selekcije Brazila, Irana i Bugarske (23 - 25. jun), na trećem vikendu Srbija gostuje u Teheranu, gde osim Irana, igraju i Argentina i Italija (1 - 3. jul).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: