Utorak, 22.12.2009.

23:02

Petrović: "Ispod svakog nivoa"

Trener košarakaša Crvene zvezde Aco Petrović ocenio je nakon poraza u meču protiv Budućnosti (88:77) da su njegovi izabranici odigrali ispod svakog nivoa.

Izvor: B92

Default images

"Teško je bilo šta reći posle ovakve utakmice. Zasluženo smo poraženi od veoma inspirisane ekipe Budućnosti", rekao je Petrović, dodajući da je Crvena zvezda posle samo tri dana i meča protiv sarajevske Bosne još jednom razočarala igrom na domaćem terenu.

On je naglasio da je u večerašnjem duelu očekivao "težak zadatak", pošto dobro poznaje kvalitete podgoričkog tima.

"U prvom kolu odigrali smo veoma dobro u dvorani Morača. Izgubili smo tu utakmicu sa osam poena razlike, iako smo na poluvremenu vodili. Nadali smo se da možemo da se revanširamo i čak dobijemo Budućnost većom razlikom nego što su oni nas", naveo je prvi stručnjak "crveno-belih".

Petrović smatra da je publika u "Pioniru", koja je u finišu utakmice prozivala svoje ljubimce za lošu igru i pristup obavezama, "rekla svoje" i dodao da mu je "žao vernih navijača".

Upitan da li ima njegove odgovornosti za nekoliko loših partija Zvezde u poslednje vreme, Petrović je odogovorio da je igra "oličenje trenera".

"Nije moje da analiziram sopstveni učinak, neka to urade nadležni. Mogu samo da kažem da sam preuzeo tim u veoma teškom trenutku i da sam tada možda načinio grešku u koracima. Radim najbolje što umem", rekao je vidno neraspoloženi Petrović.

Trener Budućnosti Dejan Radonjić istakao je da se njegov tim nalazi u seriji dorbih rezultata.

"U Beograd smo došli sa namerom da pokušamo da načinimo iznenadjenje. Dogovorili smo se da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže i to smo ostvarili", zaključio je veoma zadovoljni Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: