Utorak, 28.05.2019.

11:11

Zašto Jović odjednom priča o Italiji i Engleskoj?

Luka Jović, mladi srpski napadač, nagovestio je da bi karijeru mogao da nastavi u Premijer ligi ili Seriji A.

Izvor: PT

Zašto Jović odjednom priča o Italiji i Engleskoj?
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Napadač Ajntrajta iz Frankfurta u intervjuu za nemački "Welt am Sonntag" izjavio je da "misli da bi se dobro snašao u pomenute dve lige".

"Bundesliga je fizički veoma zahtevna", rekao je Jović i dodao:

"Posle utakmica sa Čelsijem i Interom shvatio sam da bi Premijer liga ili Serija A bile dobre za nastavak moje karijere. Timovi u tim ligama su kao stvoreni za mene i radujem se igranju protiv najboljih na svetu. Naravno da sam ambiciozan i želim da imam uspešnu karijeru".

Pre nekoliko nekoliko nedelja španski "AS" objavio je da je sve gotovo između Luke Jovića i Real Madrida, međutim izgleda da je "zapelo" u pregovorima.

Njegov agent Ramadani ponudio ga je najboljim engleskim timovima i Pari Sen Žermenu, međutim za sada niko od njih nije povukao potez, prenosi "Bild".

Nemački list pita se "Zašto je Jović odjednom počeo da priča o Italiji i Engleskoj?". Za usluge srpskog fudbalera odavno je zainteresovan minhenski Bajern, a među kandidatima su i, između ostalog, Milan i Juventus, prenosi "Kalčomerkato".

Luka Jović ima 21 godinu, ove sezone odigrao je 48 mečeva u svim takmičenjima i postigao je 27 golova, od čega 10 u Ligi Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: