Ponedeljak, 21.06.2021.

15:14

Delovi Novog Beograda i Starog grada sutra bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Starom gradu i Novom Beogradu, pojedini gradjani u tim opštinama sutra neće imati vodu.

Izvor: Tanjug

Delovi Novog Beograda i Starog grada sutra bez vode
Foto: Depositphotos/Jeancliclac

Na Starom gradu će od osam do 16 sati bez vode biti potrošači u ulicama Hilandarska, Djure Daničića, Šafarikova, Jelene Chetković i Vlajkovićeva (od Svetogorske do Hilandarske).

Kako se navodi na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", na Novom Beogradu će od devet do 22 sata bez vode biti potrošači u ulicama Bulevar umetnosti (od broja 29 do broja 37), Bulevar Milutina Milankovića (od broja 122 do broja 124), Bulevar Arsenija Čarnojevića (od broja 99 do broja 125) i Španskih boraca (od broja 30a do broja 40a).

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbedjene su auto-cisterne, a potrošačima se apeluje da pripreme neophodnu zalihu za piće i osnovne potrebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: