Kultura

Sreda, 23.11.2011.

11:59

Kupite Kolina Ferta na aukciji!

Britanski glumac Kolin Fert (Collin Firth) ponudiće sebe jednom od svojih obožavalaca na dobrotvornoj aukciji 6. decembra, objavio je američki magazin “Pipl“ (People).

Izvor: Beta

Default images

Junak "Dnevnika Bridžet Džons" udružio se sa dobrotvornom organizacijom Oksfam Amerika i organizovao akciju za prikupljanje novca za borbu protiv siromaštva.

Pobednik na aukciji imaće mogućnost da sa jednim prijateljem upozna Kolina Ferta na premijeri filma "Dečko, dama, kralj, špijun" 6. decembra u Los Anđelesu, a dobiće i ulaznice za zabavu povodom premijere u hotelu Šato Marmon.

Fert je rekao da on lično ne bi želeo da se sastane ni sa jednim svojim idolom pošto se, kako je objasnio, "prilično izgubi" kada se nađe u društvu nekoga koga veoma ceni.

"Veliki sam obožavalac ličnosti iz sveta muzike i literature. Ako sam nečiji veliki fan, više volim da se držim na bezbednom odstojanju jer ne znam šta ću uraditi", dodao je.

Kolin Fert je nedavno dobio ponudu da glumi u rimejku južnokorejskog filma "Stari momak" iz 2003, koji će režirati Spajk Li.

Film "Dečko, dama, kralj, špijun", po romanu Džona Le Karea, ranije je ove godine bio najgledaniji film u britanskim bioskopima, a u SAD će početi da se prikazuje 9. decembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: