Kultura

Četvrtak, 17.02.2011.

16:50

Domaće snage na ovogodišnjem Exit-u

Domaći sastavi „Partibrejkers“, „Svi na pod“ i „Petrol“ nastupiće ove godine na festivalu „Exit“ koji se održava od 7. do 10. jula u Novom Sadu.

Izvor: Beta

Default images

Osim pomenutih bendova, ne Exitovim binama nastupiće i domaći rege izvođači Irie FM, kao i audio-vizuelni dvojac „Good Guys“ popularan među klupskom publikom.

U narednom periodu u okviru „Exit etikete“ na strani exitmusic.tv biće objavljeno nekoliko domaćih albuma za besplatno preuzimanje. Svoja izdanja pokloniće „Popečitelji“, „Ringišpil“, „Žene kese“, „Kanda Kodža i Nebojša“, „Petrol“, „Nežni Dalibor“ i „Darkwooud dub“.

Novosadski festival će od 18. februara otvoriti konkurs „Play @ Exit“ za neafirmisane izvođače, bendove i disk džokeje koji registracijom na exitmusic.tv konkurišu za nastup na nekoj od festivalskih bina. Odabrani izvođači će učestvovati i na „Exit Music Live“ kompilaciji, koja će se pojaviti u okviru
„Exitove“ onlajn etikete. Rezultati konkursa biće objavljeni 20. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

21 h

Podeli: