Kultura

Petak, 16.07.2010.

11:47

Darkwood Dub pomažu Haitiju

Srpski sastav Darkwood Dub, pevačica hrvatske pop grupe Lollobrigida, Ida Prester, i haićansko-američki muzičar Jordan Lorrius snimili su pesmu i spot "Listen", kako bi pomogli Haitiju.

Izvor: Beta

Default images

"Pesma ima za cilj podizanje svesti o situaciji na Haitiju posle katastrofalnog zemljotresa koji je zadesio tu ostrvsku državu u januaru", saopštio je regionalni MTV, koji će "Listen" premijerno prikazati 16. jula od 18.00.

Darkwood Dub, Ida Prester i Lorrius su se za snimanje "Listen" prozvali "Haiti Knape", što znači "Uzdigni se, Haiti", a MTV navodi da pesma i spot nisu samo "fokusirani na stradanja uzrokovana zemljotresom, već i na hrabrost, odlučnost i nadu naroda Haitija, dok podižu svoju zemlju iz temelja u vanredno teškim okolnostima".

"Inspirisan 'Haiti Knape' MTV će u septembru pokrenuti kampanju 'Uzdignimo se za Haiti', kako bi predočio načine na koje možemo da se priključimo muzičarima, glumcima, poslovnim ljudima, studentima i svim ostalim ljudima širom regiona i pomogli narodu Haitija", najavila je regionalna muzička televizija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: