Kultura

Utorak, 19.11.2019.

12:22

Album u znaku Škorpiona: "Tindersticks" objavili "No Treasure But Hope"

Kultni bend Tindersticks, kog očekuje koncert 8. maja 2020. godine u Kombank dvorani u Beogradu, objavio je novi album "No Treasure But Hope".

Izvor: B92

Album u znaku Škorpiona:
Foto:Omot/ Richard Dumas and Suzanne Osborne

"Želeli smo da napravimo nešto ima telesnost i čovečnost. Da ne bude ograničeno klikovima... Pesme su svirane u vazduh, hvataju određen trenutak i zbog toga su posebne. Posebne su po tome kako smo se osećali u trenutku i odnosili jedan prema drugome", navode Tindersticks.

"No Treasure But Hope", prvi Tindersticks "album u znaku Škorpiona", sniman je šest majskih dana u studiju "Midilajv" u Parizu, i donosi deset novih pesama od kojih su najavni singlovi bili "The Amputees" i "Pinky In the Daylight". Uporedno sa albumom objavljen je spot za "For The Beauty", koji je u režiji Dejvida Riva snimljen tokom boravka benda u pariskom studiju.

Tindersticks su nastali u Londonu 1992. godine, a trojici osnivača Stjuartu Ej Stejplsu ), Dejvidu Bolteru i Nilu Frejzeru pridružili su se i osvežili bend u poznim dvehiljaditim godinama Den Mekina i Erl Harvin Džunior. Na svom muzičkom putovanju Tindersticks su se ustoličili kao majstori suzdržanosti i pesničke osećajnosti, i kao bend koji sada samouvereno stvara najbolje pesme svoje karijere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: