Kultura

Ponedeljak, 25.06.2018.

10:14

Ed Širan dva puta prekidao koncert u Kardifu, razlog...

Ed Širan morao je da pravi dve kratke i nenajavljene pauze tokom koncerta u Kardifu, javlja BBC. On je za vreme izvođenja hita "Galway Girl" pred 60.000 obožavaoca pravio pauzu jer mu se žurilo u - toalet.

Izvor: B92

Ed Širan dva puta prekidao koncert u Kardifu, razlog...
Foto: Getty

"Tako mi je žao, Kardif", kazao je Gremijem nagrađeni ševač, pre nego što je drugi put otišao u WC.

Po povratku, dvadesetsedmogodišnjak je nastavio da pevati gde je stao. Zvezda iz Halifaksa priznaje da je popio mnogo više vode, pa je to razlog njegovih čestih odlazaka u toalet.

Ubrzo se našalio da peva od 14 godine, ali da to nikada nije uradio.

"Sada sam to učinio pred 60.000 ljudi", dodao je.

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

23 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: