Petak, 11.06.2021.

12:09

Nakon 36 godina Hi-Men opet spasava svemir VIDEO

Netfliks je objavio prvi trejler za novu verziju kultnog crtanog filma "Hi-Men", seriju "Gospodari svemira: Otkrovenje".

Izvor: index.hr

Nakon 36 godina Hi-Men opet spasava svemir VIDEO
Foto: Profimedia

Ovde se, kako kažu, ne radi o rimejku klasičnog crtanog filma, već će se radnja nastaviti tamo gde se završila originalna serija iz 1985. godine.

"Ovo je nastavak priče. Koristimo originalnu mitologiju i likove, ali dublje smo se pozabavili nekim pričama koje još nisu razrešene", rekao je autor Kevin Smit. Premijeru serije Netfliks je najavio za 23. jul ove godine, a biće objavljeno pet epizoda i specijal.

"Nakon kataklizmične bitke između Hi-Mena i Skeletora, Eternija je slomljena, a Čuvari Sive lobanje su raspršeni. Telinov zadatak je da ujedini grupu heroja i reši misteriju nestalog Mača Moći. Samim tim bi ponovo uspostavio Eterniju i sprečio kraj svemira", stoji u opisu serije.

Inače, originalni serijal prikazivao se od 1983. do 1985. godine i ukupno je emitovao 130 epizoda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: